Студенчество — против пидрахуя и его лизоблюдов! НАЧАЛО!

Друзі, усім привіт!

Як ви усі знаєте, за два дні до початку активної фази російсько-української війни, Сергій Васильович Ківалов, почесний (????) громадянин сепаратист міста Одеси, любитель «руського міра», академік, президент НУОЮА, НАКИВАВ П‘ЯТАМИ до Лондона, а наш університет ще тиждень не міг зрозуміти що відбувається і що робити далі. Викладачам не повідомили про їхні подальші дії, студентам ніхто не допоміг, на біженців, переселенців, волонтерів та тих, кто пішов до лав ЗСУ, поклали величезний БОЛТ.

Після того, як ситуація стабілізувалась, представники деяких факультетів (найбільше скарг надходить на ФЦГЮ та ФПС) почали нахабно себе поводити, вимагати гроші зі студентів та казати, що їхні проблеми — це їхні проблеми, а кишені деканів мають наповнюватись навіть під час війни.

САМЕ ТОМУ:
Ініціативна група студентів, випускників та викладачів Національного університету «Одеська юридична академія» закликає кожного з вас проявити свою громадську позицію та поділитися своїми неприємними історіями з нашої Альма Матер.

Це можуть бути:
1. Вимагання грошей за будь-які закриття сесій, атестацій, заліків, практики, «енок» тощо.
2. Погрози з боку деканату, деканів та/або ректорату НУОЮА.
3. Примушення до підписання будь-яких документів, підписання на газету «СЛОВО», або будь-яких інших сєпарських помийок з обличчям головного діда всієї НУОЮА.
4. Хамське ставлення з боку викладачів та/або керівництва НУОЮА.
5. Будь-що, що може бути використано для того, щоб стан справ у нашому університеті досяг найбільшого розголосу.

ФОРМА ДЛЯ ВАШИХ ІСТОРІЙ:

https://forms.gle/TWxk5WaW5Rz1AW3w9

За результатами опитування буде створена петиція з вимогою відставки керівництва Університету, звільнення та дострокового переобрання ректора НУОЮА, розпуску вченої ради та скасування посади «почесного президента» через систематичне заплющення очей на проблеми студентів та повний безлад у навчальному закладі.

Попередження: НЕ НАМАГАЙТЕСЯ НАС ЗАЛЯКАТИ. КОЖЕН ВАШ ДЗВІНОК З ПОГРОЗАМИ, КОЖЕН ПІДПИСАНИЙ НАКАЗ ПРО ВІДРАХУВАННЯ — ЦЕ ВАШ КРОК НА ШЛЯХУ ДО В‘ЯЗНИЦІ.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *