В ОДЕСІ ПІД ВИГЛЯДОМ ЦЕРКОВНОЇ ШКОЛИ БУДУЮТЬ ПАЛАЦ З БАСЕЙНОМ

Опубликовано 16.07.2013

https://tsn.ua/video/video-novini/v-odesi-pid-viglyadom-cerkovnoyi-shkoli-buduyut-palac-z-baseynom.html

Під виглядом церковно- приходської школи захоплюють землі чорноморського пароплавства та крадуть у міста мільярди гривень.

Нове скандальне будівництво в Одесі краде в міста мільярди гривень. Під виглядом церковно-приходської школи захоплюють землі чорноморського пароплавства, а одна з небагатьох жителів будинків пароплавства пенсіонерка Світлана Анатоліївна, боїться, що її викинуть на вулицю, розповідають Гроші.

Старенька півжиття віддала морю, а тепер боїться за те, як доживатиме останні дні. Останні дев’ять років вона живе сама, а тепер ще й може залишитися без даху над головою. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/v-odesi-skandalne-cerkovne-budivnictvo-zagrozhuye-vidibrati-kvartiru-pensionerki-302560.html

«Не зачепили, бо ще не прийшов час. Нас було дуже багато, але потім люди пішли з життя. Мені хочеться нормально пожити. Хоча би трішечки пожити нормальним життям. Кімнатку, кухоньку. Щоб я пожила. Скільки ще проживу», — поділилася старенька.

Над будівництвом «церковно- приходської школи» на табличці красується ім’я Сергія Ківалова. Кажуть, що це його проект, хоча він стверджує, що юридично не має стосунку.

о місті ширяться чутки — за землю пароплавства вже давно йде війна.  Кажуть, у цьому райському  куточку можуть вирости елітні готелі й навіть ціле виробництво.

«За найскромнішими підрахунками, якщо це виставити на продаж, то можна отримати мінімум один мільярд», — розповів депутат місцевої райради.

Світлану Анатоліївну заспокоюють, зараз її ніхто не зачепить. Їй нададуть безплатну юридичну консультацію та допоможуть відстоювати свої права. Але все одно в майбутньому там виросте корпус університету та студентське містечко. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/v-odesi-skandalne-cerkovne-budivnictvo-zagrozhuye-vidibrati-kvartiru-pensionerki-302560.html

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *